Corporatism rusesc

Ați dorit să faceți din Rusia o țară capitalistă? Ei bine, ați căutat-o cu lumânarea. Iată ce a ieșit în cazul de mai jos: o mică Armată Roșie, gata să se lupte cu rujurile și cu tocurile pentru pământul sfânt al țarului-companie.

Despre Franck
My name is Franck. With F from freedom. I'm not saving anyone. I don't forgive anyone. And I don't hate anyone. I'm just surviving to something people usually call "life".

2 Responses to Corporatism rusesc

  1. Pingback: Corporatism rusesc :)

  2. evelics says:

    Ar fi fost interesant de înteles si ce spunea cântecul;oricâtă rusă ai sti,nu prea poti întelege în asemenea conditii.Am fost de mai multe ori în Rusia prin deceniile 7 si 8 ale secolului trecut si acest urias conglomerat de situatii,cuprinzând printe altele o mare cultură,dar si o mare sărăcie si delăsare(as putea spune acum ,amintindu-mi,de exemplu,satele-unele dintre ele jalnice,rămase parcă în altă eră,cu pământ cât vezi cu ochii nelucrat)părea definitiv si irevocabil pătruns de spiritul comunismului.Îmi închipui că nici capitalismul actual nu se înscrie într-un registru de normalitate,asa cum este el perceput în general(dacă poate fi vorba de normalitate,vorbind despre o orânduire).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: