Morții noștri merg în paradis, ai voștri ajung în infern

Europa, 11 noiembrie 2010

În Marea Britanie, musulmanii din organizația Muslims Against Crusades (Musulmani împotriva cruciadelor – MAC) au perturbat ceremoniile în onoarea soldaților britanici morți în Primul Război Mondial (Remembrance Day) ce au avut loc astăzi în Londra.

În timp ce milioane de britanici țineau un moment de reculegere în amintirea soldaților morți, membrii MAC s-au confruntat cu poliția, după ce s-au adunat în cadrul unui miting de protest la Kensington, în vestul Londrei.

Când orologiul a bătut ora 11:00 și a început momentul de reculegere, manifestanții musulmani au scandat: „soldații britanici ard în infern”, afișând pancarte pe care se putea citi: “Islamul va domina” sau “Morții noștri sunt în paradis, morții voștri au ajuns în infern”.

Ieri, 10 noiembrie, mișcarea naționalistă britanică English Defence League (Liga engleză de apărare – EDL) a dat următorul anunț pe pagina sa de Facebook*: “Am fost informați de către Poliția metropolitană că MAC a solicitat o demonstrație în Exhibition Road, Kensington, pentru ziua de mâine și că manifestația a fost autorizată.

Aceasta este ziua în care soldații noștri căzuți în luptă sunt comemorați, iar (manifestația MAC) este cea mai mare insultă adusă vreodată națiunii noastre”.

În anunțul ”demonstrației de urgență” de pe pagina sa de internet**, MAC a justificat manifestația astfel: “Remembrance Day este un simbol al imperialismului și a tot ceea ce este greșit în democrație și în legile făcute de oameni.

Ca musulmani, putem să reamintim ferm de victimele operațiunilor militare britanice, de gloanțele trase și de bombele aruncate, de țările ocupate și de resursele jefuite și, în această perspectivă, ne este foarte dificil să ne amintim de cei ce au realizat aceste crime fără multă mânie și ostilitate”.

Cu câteva zile în urmă, o știre de presă arăta că Mohamed a ajuns pe locul întâi în Marea Britanie pe lista prenumelor alese de părinți pentru nou-născuți.

În Franța, cântărețul Florent Pagny, care locuiește în SUA, a nuanțat declarațiile făcute în urmă cu câteva zile, când afirma că “prefer să trăiesc la Miami pentru copiii mei, ca să nu ajungă să vorbească arăbește în Franța ”.

Tot în Franța, părintele Gabriel de la biserica Sfântul Ion din Avignon s-a adresat miercuri, 10 noiembrie, disperat presei. El a povestit că săptămâna trecută a fost incendiat un chiparos de lângă biserică, ce risca să provoace mari daune imobilului.

Părintele Gabriel vorbește de tensiuni inter-comunitare și denunță “un climat din ce în ce mai agresiv întreținut de un grup de tineri de 12 până la 16 ani”. Pentru acest preot, “aceste acte au o legătură directă cu ceea ce se petrece în Irak, unde creștinii sunt agresați”.

Câteva zile înainte de incendierea copacului, un tânăr musulman a intrat în biserica din Avignon, în timpul slujbei religioase, și a început să urineze pe jos, spunându-le celor prezenți: “Vă vom arde pe toți, pe voi și biserica voastră”.  ***

* de pe Facebook

** de pe muslimsagainstcrusades.com

*** de pe fdesouche.com

Despre Franck
My name is Franck. With F from freedom. I'm not saving anyone. I don't forgive anyone. And I don't hate anyone. I'm just surviving to something people usually call "life".

2 Responses to Morții noștri merg în paradis, ai voștri ajung în infern

 1. evelics says:

  Titlul acesta ar putea sugera si o posibilă continuare,brutală,a tabletei„Reportaj din lumea de dincolo”.Fiecare cu credinta lui si totul este în ordine,dacă în numele unei credinte nu se săvârsesc fapte reprobabile.

  • Franck says:

   Evelics, eu vad in toata aceasta manifestare un santaj religios, specifica acestor societati care practica spalarea pe creier la scara industriala. „Doar zeul meu are cheia de la poarta Paradisului”, acesta e santajul acestor musulmani fanatici. Nu e nimic nou, crestinii au practicau acelasi santaj putin inainte si dupa ce Constantin i-a adus la putere.

   Confruntarea este intre o forma totalitara de islam si societatea laica europeana, nu intre islam si crestinism, cum sugereaza aiurea geostrategi de duminica precum Samuel Huntington. Societatea europeana este facuta pentru europeni, obisnuiti cu o anumita toleranta dupa milioanele de victime ale razboaielor religioase, insa exista acum nuclee intratabile de musulmani, mai ales in Franta si Anglia, care cauta confruntarea, tocmai pentru a-si castiga un nume.

   La un moment dat, limita tolerantei va fi depasita, in ciuda ideologiei „multiculturale” impuse de decenii europenilor, si vom asista, probabil, la multe violente.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: