De ce trebuia asasinat JFK

Pentru cei care încă nu știați de aceste lucruri, postez un material, subtitrat în franceză, cu un discurs susținut de Kennedy în 1961, în fața American Newspaper Publishers Association.

Despre Franck
My name is Franck. With F from freedom. I'm not saving anyone. I don't forgive anyone. And I don't hate anyone. I'm just surviving to something people usually call "life".

3 Responses to De ce trebuia asasinat JFK

 1. adriatikus says:

  Discursul full. Omul ataca URSS-ul și KGB-ul. Cam atât. Nici o conspirație.

  Cam asta era starea de spirit: http://ns.sitecity.ru/users/s/svarog/storage/album_309_6710.jpg.

  Deci ce contează e: (1) sursa; (2) contextul. Informarea nu se face de pe Youtube.

  • Franck says:

   Adriatikus, nu sunt un adept al teoriei conspirationiste, am si postat un comentariu la un moment dat despre asta, ca sa clarific lucrurile. Asta nu inseamna ca nu exista tot felul de grupuri sau grupulete care isi propun tot felul de chestii. Am cautat discursul lui Kennedy, din pacate pe internet n-am gasit decat astfel de chestii poluate de teoria conspiratiei – recunosc ca videoclipul nu e bine ales, dar n-am avut mult timp sa caut. Insa e un discurs care imi place mult, Kennedy avea un mare talent oratoric.

   Merci ca ai pus linkul catre discursul integral, se referea in principal la URSS si KGB, dar cred ca e vorba de ceva mai mult – un avertisment mai larg, cu apropouri catre factori interni din SUA.

   Cat despre documentare de pe youtube – aici gresesti, era un video „de weekend”, nu un articol 🙂

  • Dl.Goe says:

   In-formrea se face pretutindeni, inclusiv pe youtube. Aducerea in discutie a discursului cu pricina poate fi deopotriva, informare, formare, atitudine. Depinde la cine ajunge. Blogul lupului singuratic Frankintermediaza astfel de ajungeri si face nu doar in-formare (discursul lui JFK e plin de informatii liminale si subliminal, iar faptul ca d-voastra le cunosteati deja, felicitari, nu-i tocmai esentialul) ci este in acelasi timp o arta (aceea anume)… La urma urmei repetitia este mama invataturii in special intr-o lume statistica precum cea pe care se intampla sa o populam impreuna… Zic si eu..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: